Siste nytt:
STILLING LEDIG: Vi søker erfaren kategorisjef. Er du erfaren med innkjøp relatert til dagligvare eller storhusholdning kan du få muligheten til å jobbe med bransjens største utfordrer som er i stor vekst.
MATINFORMASJONS- FORSKRIFTEN: Servicegrossistene har sett på utfordringer for restauranter, storkjøkken og catering mot matinformasjons-forskriften. Her er en kort beskrivelse av regelverk og hva som må gjøres for å tilfredsstille nye merkekrav.
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.
Servicegrossistene har lansert nye, høykvalitets og kostnadseffektive majones- og remulade produkter, gjennom et godt samarbeid med Salatmesteren. Produktet har på kort tid blitt populære, og flere kjeder har tatt inn produktene i sin varebok. Ta gjerne kontakt med din Servicegrossist om du ikke har prøvd produktet.
REMA 1000 og Servicegrossistene inngår nå et innkjøps- og distribusjonssamarbeid. Samarbeidet skal gi større konkurransekraft for begge partene, og med dette går REMA 1000 inn i et helt nytt marked for lavpriskjeden, nemlig storhusholdning.

Bilde av varelager

Servicegrossistene AS

Alt du trenger 
- til avtalt tid og gode betingelser!

Servicegrossistene AS er en landsdekkende grossistkjede som består av 21 selvstendige grossister. Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist som leverer til markedet for storhusholdning.

Storhusholdningskunder befinner seg i følgende segmenter: offentlig sektor, horeca markedet, offshore, og servicehandel.

Har du behov for en grossist som også kan levere ferske grønnsaker, frukt, kjøtt eller liknende finnes det alltid en servicegrossist som kan møte ditt behov.

Les mer

 

Det er noe eget med våren

I dette nummeret av SG Gourmet møter vi ivrige grønnsaksentusiaster hos opplysningskontoret for frukt og grønt, og vi tar også turen til Elstøen Gartneri for en grøntprat med salatdyrker Gjermund Kristoffersen.For oss som jobber med mat er det noe helt spesielt med våren. Årets første norske grønnsaker, primørene, kommer, og det er like inspirerende hvert år å nyte de milde smakene og den sprø og friske konsistensen.

Den mørke og kalde årstiden er definitivt over når vårens første reddiker, neper, sukkererter, vårløk og nypoteter melder seg. 

Les mer