Siste nytt:
OPPSKRIFT: Fylte egg passer godt på en buffet eller koldtbord. Disse eggene passer godt som en fristende appetittvekker eller liten forrett.
OPPSKRIFT: Blandaball er en type fiskemat som består av fisk, løk og potet, som er malt opp i en litt grov masse og formet til en ball. Hos Angus Gaupsets i Kristiansund lager Bjørge Løvik den lokale varianten av blandaball. Her får du oppskriften til den populære retten:
OPPSKRIFT: På Sund Folkehøyskole går det med 20 000 knekkebrød i året! Her får du oppskriften til suksessknekkebrødet.
OPPSKRIFT: Reinkjøtt har posisjonert seg i det norske markedet som både eksotisk og trendy. Rein er en liten, eksklusiv produksjon og et knapphetsgode.Test ut denne deilige suppen til Svein Jæger Hansen.
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.


Sommeren nytes nå

Dagene er lange, og vi nyter maten oftere under åpen himmel. Både i selskap med kollegaene i lunsjen og i mer sosial anledninger ved grillen eller på en av de mange uteserveringene. Norske serveringssteder langs kysten og i fjellheimen har travle dager med innrykk av norske og utenlandske turister. Dette er tiden hvor hvert enkelt sted får mulighet til å dele og vise frem det unike og spesielle. Gi kundene norske smaksopplevelser og råvarer de ikke får noe annet sted. På sidene 12 til 15 gir vi dere noen gode tips til servering og litt inspirasjon til hvordan grille de fantastiske råvarene havet gir oss.


Les om vår grossist i NærEngros Trondheim som utvider sin virksomhet og bygger ut. Dette er et ledd i satsningen for å kunne tilby kundene våre ennå bedre og mer effektive tjenester, bedre vareutvalg, og dermed bidra til å øke deres inntjening over tid.

Vi ønsker dere en solfylt og innbringende sommer.


Les mer