Siste nytt:
OPPSKRIFT: Lammefilet med rødbetebulgur. Rødbetene gir en sprek rødfarge til bulguren. Et litt annerledes tilbehør til lammefilet.
OPPSKRIFT: På Sund Folkehøyskole går det med 20 000 knekkebrød i året! Her får du oppskriften til suksessknekkebrødet.
OPPSKRIFT: Fylte egg passer godt på en buffet eller koldtbord. Disse eggene passer godt som en fristende appetittvekker eller liten forrett.
OPPSKRIFT: Blandaball er en type fiskemat som består av fisk, løk og potet, som er malt opp i en litt grov masse og formet til en ball. Hos Angus Gaupsets i Kristiansund lager Bjørge Løvik den lokale varianten av blandaball. Her får du oppskriften til den populære retten:
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.

Norsk påskelam på menyen

Starten på 2017 har vært full av begivenheter for Servicegrossistene. Vi har vært på Grüne Woche i Berlin, som medlem av statsråd Jon Georg Dales næringsdelegasjon for styrking av norsk lokalmatproduksjon, og vi har vist oss frem under bransjens egen messe, SMAK 2017.

Påskehøytiden står for døren og i dette nummeret av SG Gourmet ser vi litt nærmere på lammekjøttet som råvare. Dette smaksrike kjøttet har uante muligheter, og vi gir smakfulle tips til tilberedning.

Vi tar blant annet også turen til vår leverandør Macks Ølbryggeri i Tromsø.

Les mer