Siste nytt:
OPPSKRIFT: Fylte egg passer godt på en buffet eller koldtbord. Disse eggene passer godt som en fristende appetittvekker eller liten forrett.
OPPSKRIFT: Blandaball er en type fiskemat som består av fisk, løk og potet, som er malt opp i en litt grov masse og formet til en ball. Hos Angus Gaupsets i Kristiansund lager Bjørge Løvik den lokale varianten av blandaball. Her får du oppskriften til den populære retten:
OPPSKRIFT: På Sund Folkehøyskole går det med 20 000 knekkebrød i året! Her får du oppskriften til suksessknekkebrødet.
OPPSKRIFT: Reinkjøtt har posisjonert seg i det norske markedet som både eksotisk og trendy. Rein er en liten, eksklusiv produksjon og et knapphetsgode.Test ut denne deilige suppen til Svein Jæger Hansen.
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.

VIKTIG MELDING!

 

VIKTIG MELDING:

Frysekompressor hos Haugaland Storhusholdning er deffekt. Vårt fryselager måtte derfor tømmes/flyttes til eksternt lager fredag 20. mai.

Dette vil føre til lenger ledetid på frysevarer se teksten nedenfor: 

 

Vi har hatt havari på frysekompressorene, og varene er nå flyttet til eget frysehotell. Til ny kompressor er på plass må vi ha 3 dager ledetid på alle frysevarer! Vi er også avhengige at kundene bestiller frysevarene på egne ordrer, slik at vi enkelt skal kunne sortere ut hvilke varer som skal hentes på det eksterne lageret.

 

Bestillingsfrister for levering av frysevarer:

For å få levert varer på….

Tirsdag : må bestillingen være inne før fredag kl. 12:00

Onsdag :må bestillingen være inne før mandag kl. 12:00

Torsdag :må bestillingen være inne før tirsdag kl. 12:00

Fredag: må bestillingen være inne før onsdag kl. 12:00