Siste nytt:
OPPSKRIFT: Lammefilet med rødbetebulgur. Rødbetene gir en sprek rødfarge til bulguren. Et litt annerledes tilbehør til lammefilet.
OPPSKRIFT: På Sund Folkehøyskole går det med 20 000 knekkebrød i året! Her får du oppskriften til suksessknekkebrødet.
OPPSKRIFT: Fylte egg passer godt på en buffet eller koldtbord. Disse eggene passer godt som en fristende appetittvekker eller liten forrett.
OPPSKRIFT: Blandaball er en type fiskemat som består av fisk, løk og potet, som er malt opp i en litt grov masse og formet til en ball. Hos Angus Gaupsets i Kristiansund lager Bjørge Løvik den lokale varianten av blandaball. Her får du oppskriften til den populære retten:
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.

Festsesongen er i gang!

Når vi nå ønsker mai velkommen, er vi på alvor over i den lyse tiden, og vi får en forsmak på sommervarme og soldager.

I vår bransje står festsesongen for døren, og i denne utgaven av SG Gourmet kan du få inspirasjon og tips til spennende selskapsmat. I Trondheim besøkte vi vår grossist NærEngros Trondheim.

Vi tok også turen til Skansen Catering, som har vært mange trønderes favoritt i årevis, når det kommer til catering og selskapsmat.

Les mer