Siste nytt:
OPPSKRIFT: Lammefilet med rødbetebulgur. Rødbetene gir en sprek rødfarge til bulguren. Et litt annerledes tilbehør til lammefilet.
OPPSKRIFT: På Sund Folkehøyskole går det med 20 000 knekkebrød i året! Her får du oppskriften til suksessknekkebrødet.
OPPSKRIFT: Fylte egg passer godt på en buffet eller koldtbord. Disse eggene passer godt som en fristende appetittvekker eller liten forrett.
OPPSKRIFT: Blandaball er en type fiskemat som består av fisk, løk og potet, som er malt opp i en litt grov masse og formet til en ball. Hos Angus Gaupsets i Kristiansund lager Bjørge Løvik den lokale varianten av blandaball. Her får du oppskriften til den populære retten:
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.

Siste innspurt

De fleste av oss er nå inne i den virkelig travle tiden. Restauranter og kaféer står på hodet, og på de mange institusjonene rundt i landet står også juletid og julefeiring for døren. I vår bransje dreier store deler av årets to siste måneder om å skape gode opplevelser for andre, og vi bør absolutt klappe oss selv på skulderen mellom slagene.

I årets siste utgave av SG Gourmet tar vi et dypdykk i akevittens verden, og møter legendariske Halvor Heuch, Mr. Akevitt himself. Vi besøker også vår grossist i Mo i Rana, Arne Sjule AS.

 
Les mer