Finn oppskrift

Siste nytt:
Naturens rikdom er tema i årets femte utgave av magasinet SGourmet. Her får du tips til bruk av høstens epler og bær, mange kommer fra vakre Hardanger. Vi setter fokus på noen av de flotte lokale råvarene som vår fantastiske natur deler med oss.
Servicegrossistene har lansert nye, høykvalitets og kostnadseffektive majones- og remulade produkter, gjennom et godt samarbeid med Salatmesteren. Produktet har på kort tid blitt populære, og flere kjeder har tatt inn produktene i sin varebok. Ta gjerne kontakt med din Servicegrossist om du ikke har prøvd produktet.
Statoil har valgt å videreføre samarbeidet med Servicegrossistene AS i ytterligere to år. Avtalen har en samlet verdi på cirka 600 millioner kroner.
REMA 1000 og Servicegrossistene inngår nå et innkjøps- og distribusjonssamarbeid. Samarbeidet skal gi større konkurransekraft for begge partene, og med dette går REMA 1000 inn i et helt nytt marked for lavpriskjeden, nemlig storhusholdning.


Sommeren nytes nå

Dagene er lange, og vi nyter maten oftere under åpen himmel. Både i selskap med kollegaene i lunsjen og i mer sosial anledninger ved grillen eller på en av de mange uteserveringene. Norske serveringssteder langs kysten og i fjellheimen har travle dager med innrykk av norske og utenlandske turister. Dette er tiden hvor hvert enkelt sted får mulighet til å dele og vise frem det unike og spesielle. Gi kundene norske smaksopplevelser og råvarer de ikke får noe annet sted. På sidene 12 til 15 gir vi dere noen gode tips til servering og litt inspirasjon til hvordan grille de fantastiske råvarene havet gir oss.


Les om vår grossist i NærEngros Trondheim som utvider sin virksomhet og bygger ut. Dette er et ledd i satsningen for å kunne tilby kundene våre ennå bedre og mer effektive tjenester, bedre vareutvalg, og dermed bidra til å øke deres inntjening over tid.

Vi ønsker dere en solfylt og innbringende sommer.


Les mer

Servicegrossistene AS

Alt du trenger 
- til avtalt tid og gode betingelser!

Servicegrossistene AS er en landsdekkende grossistkjede som består av 21 selvstendige grossister. Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist til storhusholdningsmarkedet.

Storhusholdningskunder befinner seg i følgende segmenter: offentligsektor, horecamarkedet, offshore, og servicehandel.

Har du behov for en grossist som også kan levere ferske grønnsaker, frukt, kjøtt eller liknende finnes det alltid en servicegrossist som kan møte ditt behov.

Les mer